Zegereeks Trias 1 eindigt in Varsseveld

Trias 1 heeft vandaag sinds 13 december 2015 weer eens verloren.. In Varsseveld leed de ploeg van Verheijen een 2-0 nederlaag. De nederlaag die verdiend genoemd mag worden.
Achteraf bleek de 1-0 na 22 sec (!) al beslissend. Trias kwam deze vroege achterstand nooit meer te boven. Echter deze 1-0 kan men zich zelf verwijten. Een cross bal van links naar de rechtsbuiten werd door alles wat Trias heet, verkeerd beoordeeld en zo stond men al heel vroeg in de wedstrijd achter. Dit is niet de 1e keer in de competitie. In Witkampers begon men ook zo. Daarna bleef Varsseveld de bovenliggende partij. Trias had het heel lastig, zeker op het middenveld waar menig meters afgelegd moest worden. En voorin kwam men er vaak ook niet aan te pas. Cornelis had een lastig middag tegen de goede rechtsback van Varsseveld. In de 21e min kreeg Trias nog wel de kans op de gelijkmaker maar Tom, die de aanval zelf opzette, kon niet voldoende afwerken. Nick kon daarna de 2-0 nog voorkomen maar was in de 28e min volledig kansloos. Een zelfde cross bal, als bij de 1-0, werd wederom prima meegenomen door de rechtsbuiten. Zijn pass werd op waarde geschat door de linksbuiten, die geheel vrijstaand de 2-0 liet noteren. Dit was teven de ruststand.

Over de 2e helft kunnen we kort zijn. Trias heeft het geprobeerd. Was ook meer op de helft van de tegenstander maar men had het lastig om echte kansen te creëren. Varsseveld had misschien ook nog wel de beste kansen maar wist ook niet meer te scoren. Wat beide ploegen het publiek in de 2e helft voor schotelde was niet van een al te hoog niveau.
Volgende week kan de ploeg deze nederlaag weer recht zetten. DVV uit Duiven komt dan naar het Huitinkveld. DVV speelde vandaag gelijk tegen koploper Gendringen en een makkie zal dit dan ook niet worden. Maar met de steun van het thuispubliek moeten er 3 punten bij geschreven kunnen worden.

Scroll naar boven