FC Trias gaat gebruik maken van de voetbal.nl APP

Om onze leden, maar ook andere FC Trias volgers, nog beter, makkelijker en sneller te kunnen bereiken gaan we gebruik maken van voetbal.nl app. Velen van jullie hebben hem al in gebruik om snel het programma, uitslagen en stand van jouw (favoriete) team(s) te kunnen volgen. We gaan echter vanaf het komende seizoen, naast onze vertrouwde website, de voetbal.nl app ook gebruiken om jullie te informeren over verenigingsactiviteiten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Ook voor het communiceren binnen de teams onderling en de diverse vrijwilligerscommissies kan deze app gebruikt worden.

De komende periode gaan we gebruiken om jullie te informeren over de mogelijkheden van de app, de instellingen en het gebruik er van. Het begint allemaal met het instellen van je gebruikersaccount gebruikmakend van je emailadres. Bij jouw team krijgt de teammanager een belangrijke functie en daarom gaan we binnenkort via deze manager jouw administratieve gegevens, waaronder je emailadres, controleren.

Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen of heb je nu al vragen over de app. Kijk dan eens op voetbal.nl voor meer informatie over de app en het gebruik ervan.

Scroll naar boven