FC Trias inventariseert mogelijkheden zaterdagvoetbal senioren

Senioren voetbal op zaterdag is een tak van de voetbalsport die steeds populairder wordt. Voetballers moeten na de A-jeugd doorstromen naar de senioren. Dit is voor sommige jeugdleden een grote overstap. In plaats van zaterdagmiddag moeten ze op zondag gaan voetballen, waardoor ze soms al om 8.00 uur aanwezig moeten zijn op de club. Het risico dat de jeugdleden hierdoor stoppen met voetbal is hierdoor zeker aanwezig, omdat ze bijvoorbeeld graag op zaterdagavond willen stappen of willen blijven werken.

Omdat FC Trias deze jeugdleden, na een jarenlange opleiding, graag voor de vereniging wil behouden, is FC Trias op dit moment binnen de vereniging aan het bekijken of het oprichten van één of meerdere zaterdag senioren teams haalbaar is. De animo hiervoor polst FC Trias niet alleen bij de huidige A-junioren, maar ook bij de senioren die al (een aantal jaar) op zondag spelen wordt geïnventariseerd wie hiervoor interesse heeft.

Naast onze eigen leden, heten we nieuwe leden natuurlijk ook van harte welkom! Dus heb jij in het verleden gevoetbald of wil je graag gaan voetballen op zaterdag? Wij komen hierover graag met jou in contact! Je interesse kun je kenbaar maken door door een mailtje te sturen naar de VTC van FC Trias: vtc@fctrias.nl. Vermeld hierin naast je naam ook wat persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld geboortedatum en je eventuele voetbalverleden. Wij zullen spoedig contact met je opnemen en je op de hoogte houden van de ontwikkelingen met betrekking tot het zaterdag voetbal bij FC Trias. Ook voor vragen over FC Trias of een kennismakingsgesprek kun je een mail sturen naar bovenstaand mailadres.

Scroll naar boven