Master of the Ball op 28 april bij FC Trias

De Twentsche voetbalschool organiseert dit seizoen in navolging van de Talentdagen een compleet nieuw programma: “MASTER OF THE BALL”. Dit concept is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in het jeugdvoetbal: meer balcontacten, meer creativiteit en meer goals.

De training bestaat uit 3 blokken van 45 minuten en omvat verschillende disciplines. Zo wordt er getraind op techniek en coördinatie en met diverse soorten ballen in verschillende wedstrijdvormen.

Het maakt niet uit in welk team of bij welke club je speelt; deze dag is voor ieder kind (jongens en meisjes) van 6 t/m 12 jaar toegankelijk. De bedoeling is om alle deelnemers een leuke dag te bezorgen.Twentsche voetbalschool_2

Naast de eerdergenoemde trainingen en nieuwe inzichten krijgen de deelnemers een  kleine (techniek) trainingsbal, een certificaat van de Twentsche voetbalschool, een voetbalkoffer of rugzak en een exclusief boek “Voetbal Tips en Trucs” om thuis mee aan de slag te gaan.

De deelnemers worden om 9.45 uur verwacht en de dag duurt tot ongeveer 14.30 uur.  Tijdens de trainingen zijn scouts van betaald voetbalclubs aanwezig, die uit de deelnemers een aantal winnaars kiezen. Deze winnaars mogen door naar de finale die in de maand juni plaatsvindt.

Wil je deze leuke en leerzame dag niet missen, schrijf je dan snel in op de website www.twentschevoetbalschool.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Op de website vind je tevens meer informatie over “MASTER OF THE BALL”.

Wil je nu alvast een voorproefje van de training, kijk dan op

http://www.youtube.com/watch?v=AI6uGgm2y0w&authuser=0

 

Flyer MOB – Trias

 

 

Scroll naar boven