FC Trias JO11-3 “Verrassingsmenu…..!”

Longa ’30 JO11-2 vs. FC Trias JO11-3
5 november 2016, eindstand: 7-3

FC Trias JO11-3 “Verrassingsmenu…..!”

Zo vroeg als vandaag zijn we nog niet op pad geweest: vertrek vanaf Trias om 7.25 uur.
Op zich mooi want dan zitten we allemaal in hetzelfde ritme als de rest van de (werk/school)week, zou je denken……
De routine en constante die je hierbij zou verwachten bieden echter geen garantie binnen de krijtlijnen, zoveel is wel gebleken.

We hebben werkelijk van alles gezien in het koude Lichtenvoorde: mooi samenspel, mooi duels, goede inzet, prachtige passes, focus, concentratie en goals. Aan beide kanten welteverstaan.
Er is echter één smetje op al dit moois: ook het tegenovergestelde van voorgaande opsomming hebben we gezien. Meerdere keren……
Het ene moment denk je: daar gáán we! (los) en het andere moment dacht je: dáár gaan we (weer)! Helaas voor ons hadden wij meer last van deze wispelturigheid dan Longa.

Het wisselende spel vanuit onze zijde maakte dat Longa zich in de eerste helft steeds sterker ging manifesteren. Het verschil werd -na een redelijk gelijk opgaande eerste 10 minuten- richting rust steeds groter wat zich uitbetaalde in een glorieuze overwinning van Longa: 5-1.

Maar wacht even: we hebben nog een helft….
De multi-inzetbaarheid van onze jongens op verschillende posities liet zich in de tweede helft uitbetalen. Tuurlijk: niet alles ging perfect, maar er was wel degelijk sprake van meer lijn, herstel en veerkracht. Het verlies uit de eerste helft hebben we niet meer weten goed te maken, maar het vertrouwen blijft na een verdiend gelijkspel in de tweede helft: 2-2!

Samenvattend:
Hoewel alle ingrediënten aanwezig waren, werd de maaltijd aan het eind wisselend ervaren. En om in deze termen te blijven:
– Aperitief (eerste helft): matig
– Voorgerecht (tweede helft): voldoende/goed.
Maar goed: bij een verrassingsmenu zit er altijd wel iets bij waar je doorheen moet kauwen. Dat hebben we dan in ieder geval al gehad.
Op naar de volgende wedstrijd:
– het Hoofdgerecht! Thuis tegen DZSV JO11-1!

Scroll naar boven