FC Trias JO11-3 “……..Win(s)terstop!”

Varsseveld JO11-2 vs FC Trias JO11-3
03 december 2016, eindstand: 4-0

FC Trias JO11-3 “……..Win(s)terstop!”

De winst liet ons dit seizoen al vaker in de steek. Zo ook bij de inhaalwedstrijd van afgelopen zaterdag waarbij Varsseveld ons -en passant- ook nog even op de ranglijst wist in te halen…….

Cadeautjes zijn er om uit te pakken. Alleen: daar waar onze cadeautjes waren verpakt in 3 lagen cadeaupapier, bubbeltjesplactic, confetti, ballonnen en héél veel duck-tape, hadden we de cadeautjes voor Varsseveld alvast zelf voor de tegenstander uitgepakt.
Resultaat: een prachtige, koude, sinterklaasviering op het veld vanuit 2 perspectieven:

Eerste helft (perspectief vanuit Trias):
1. Het ene cadeau was nog mooier dan de andere. We gunden het elkaar allemaal om er een stukje verpakking van af te scheuren en speelden de cadeautjes dan ook veelvuldig naar elkaar toe. Echter: aan het eind van het verhaal hadden we er in de gehele eerste helft geen enkel cadeau helemáál weten uit te pakken: met 0-0 de rust in.
Ja, en als je dan niet krijgt wat je (denkt dat je) toekomt…, ga je mopperen… Varsseveld niet:

Tweede helft (vanuit perspectief Varsseveld):
2. Het ene cadeau was nog mooier dan de andere. Trias had deze cadeautjes in de eerste helft net voldoende uitgepakt……, maar laten liggen. Ze lagen voor het oprapen! Enkele Trias-spelers hielpen zelfs mee om de cadeautjes (ditmaal wél) veilig te stellen. Tja, te mooi om te laten liggen. Dank je wel Trias: 4-0 winst……

Was het hebberigheid in de eerste helft dat zich liet wreken in de tweede helft? Of was het onze gulle inborst die onze tegenstander ook wat gunde?
Hoe dan ook, ook hier weer: een mooie eerste helft, maar het uitblijven van goals keerde zich tegen ons. De zucht naar doelpunten werd gaandeweg de wedstrijd een lijdensweg voor de een en een zegetocht voor de ander. Varsseveld ging voor de zegetocht, omarmde de cadeautjes en hield hierdoor de 3 punten op zak. Winnen is een keuze, in ieder geval bij deze wedstrijd.

Wat kunnen we zeggen ter afsluiting? Dat we ons ditmaal echt te kort hebben gedaan….. Wat overigens niet gezegd kon worden van de patat (Roy: bedankt!) die als snel de plek innam van de leegte van de verloren wedstrijd. Maar ach: wat is een verloren wedstrijd in een geslaagd seizoen?

Met de winterstop in het vooruitzicht hebben wij in ieder geval de ambitie om onze ‘winst-stop’ (die we in de eerste seizoenshelft al zo vaak hebben mogen ervaren) ditmaal achter ons te laten!

Volgende (oefen)wedstrijd: tegen Duitsland!

Scroll naar boven