FC Trias JO11-7M Kampioen Zaalvoetbaltoernooi

In een (door de Winterswijkse  Voetbal  Federatie) fantastisch georganiseerd toernooi, begon FC Trias JO11-7M tegen het Trias JO11-6  met een overwinning van 1-0. Daarna volgde de wedstrijd tegen Meddo  JO11-2, waarbij we ondanks de kansen het doel niet konden vinden. Gelukkig kon de tegenstander dit ook niet, dus was er aan het eind de welbekende brilstand.

Nadat we FC Winterswijk  JO11-6 met 1-0 verslagen hadden, mochten we aantreden tegen                 FC Winterswijk MO11-1  met een aantal goede speelsters in het team. Maar met ons bekende positie en samenspel wonnen we deze wedstrijd afgetekend met 2-0.  In de laatste wedstrijd was een gelijkspel genoeg voor de toernooi overwinning. Ondanks wat spanning in de benen speelden de meiden toch 0-0 waardoor we met 11 punten kampioen zijn geworden en de beker in ontvangst mochten nemen.

Een prachtige afsluiting van een geweldig herfstseizoen, waarbij wij de meiden grote stappen hebben zien maken. We hebben dit gevierd met een heerlijk patatje bij een van de leiders. Nu allemaal genieten van de vrije dagen en de jaarwisseling, en in januari gaan we weer heerlijk verder in de 4e klasse.

 

 

Scroll naar boven