FC Trias JO13-1G met doelstelling

Doelstelling nu het einde van het seizoen nadert is om op de 5e plaats te eindigen in de hoofdklasse O. Daarom was de opdracht voor vandaag dat er gewonnen diende te worden in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Sc Enschede JO13. Dan volgende week de laatste wedstrijd uit tegen De Tukkers waar ook de drie punten meegenomen dienen te worden, en dan maar hopen dat HHC Hardenberg nog punten laat liggen.

Of het nu lag aan de leiding, die niet compleet was ?, maar de eerste 20 minuten waren niet best met als gevolg dat de spelers tegen een 0-1 achterstand opliepen. Gelukkig herpakte het team zich en wist men de stand om te buigen naar een 2-1 voorsprong bij rust.

De spelers waren het eens met de conclusie van de leiding dat er in de beginfase niet goed werd gevoetbald en beloofden beterschap. Daad bij het woord en de voorsprong werd als snel naar 3-1 opgeschroefd. In de tweede helft kwam men geen moment meer in de problemen. en had men alle kansen benut, dan had de eindstand hoger uit gevallen dan de 4-1 die uiteindelijk op het scorebord belande.
Dank aan Jeroen Bruggers en Kirsten Wassink voor hun hulp.

Woensdag a.s. een oefenwedstrijd thuis tegen De Graafschap O12 (aanvang 18:30 uur) en dan volgende week zaterdag de laatste competitiewedstrijd tegen De Tukkers waarna bekend zal zijn of het team op de 5e plaats of 6e plaats eindigt in de Hoofklasse O. Een prima prestatie.

Scroll naar boven