FC Trias JO13-1G niet voor niets

De inhaalwedstrijd tegen Hulzense Boys JO13-1, die eerder op 12 februari 2017 was vastgesteld maar toen werd afgelast, stond voor FC Trias JO13-1G deze zaterdag voor Pasen op het programma.
Als e naar de stand kijken zou het vandaag geen moeilijke wedstrijd mogen worden. Maar elke wedstrijd is er één op zich.

De eerste 10 minuten waren niet het beste deel van de wedstrijd. Na 15 minuten de 1e score en stond de 0-1 op het scorebord. Deze stand werd nog voor rust verdubbeld.

De tweede helft een FC Trias dat geen moment in de problemen is gekomen. Binnen 5 minuten werd de stand wederom verdubbeld en stond er de 0-4 op het scorebord. Uiteindelijk werd de wedstrijd beëindigd bij een 1-7 eindstand waarbij de treffer van Hulzense Boys in de allerlaatste seconde van de wedstrijd viel. De 3 punten konden derhalve mee naar Winterswijk worden genomen en was de lange reis naar Hulsen, welke bij Nijverdal wordt gerekend en valt onder de Gemeente Hellendoorn, niet voor niets gemaakt.

Volgende week wederom een inhaalweekend en staat er voor FC Trias JO13-1G geen wedstrijd op het programma.. Voor de jeugdleden van FC Trias JO13 (D-jeugd) staat er het kamp op het programma.

De eerstvolgend competitiewedstrijd is op zaterdag 29 april thuis tegen Sc Enschede JO13-1.

Scroll naar boven