FC Trias JO13-1G stunt ?

Een zware dobber uit tegen Achilles 12 uit Hengelo. Maar misschien, indien alles mee zou zitten, zit er een stunt in. Dat laatste leek al snel een illusie.

Achilles overklaste FC Trias in de begin fase en ze wisten in nog geen vier minuten spelen al twee maal te scoren. Daar bleef het niet bij. Evenals in de eerste wedstrijd een sterke middenas bij Achilles. Met de rust bleef de stand steken op 5-1.

De tweede helft kwam FC Trias er ook niet aan te pas. Sporadisch een uitval wat echter geen gevaar voor het doel van Achilles opleverde. Achilles wist de score nog wel te vergroten en die had hoger uit kunnen vallen dan de 9-1, als onze keeper niet voor fraaie reddingen zorgde. Geen schande om van deze ploeg te verliezen die tot vandaag in 18 wedstrijden 102 keer wisten te scoren en slechts 18 doelpunten incasseerde. Ze wonnen 16 keer, speelden 1 keer gelijk en verloren er ook een. De aanstaande kampioen.

Deze competitie is met nog drie wedstrijden te spelen al weer ten einde. Volgende week uit naar Hulzense Boys, dan thuis tegen SC Enschede om vervolgens af te sluiten met een uitwedstrijd tegen De Tukkers. Weet men goede resultaten te behalen in die drie wedstrijden dan is een 6e plaats haalbaar.

Scroll naar boven