FC Trias JO15-1: de aanhouder wint!

De Boys in Blue mochten vandaag om 10.30 uur in Almelo aftrappen tegen PH. Dat betekende dus vroeg op en in sommige auto’s was het daardoor verdacht rustig. De geblesseerde Brian en Tristan moesten vandaag helaas vanaf de bank toekijken. Matthijs en Ries waren hun vervangers.

De eerste helft was FC Trias nog niet helemaal scherp. Al na een paar minuten creëerde FC Trias een enorme kans, maar deze werd helaas niet benut. Ook ging een schot maar net over. In de 10e minuut ging een speler van PH in het strafschopgebied van FC Trias naar de grond. Het was een heuse Schwalbe (in goed Nederlands door Evert ten Napel ook wel ‘fopduik‘ genoemd), maar de scheidsrechter zag er wel een overtreding in. De penalty werd door PH goed ingeschoten.

FC Trias bleef daarna druk uitoefenen, maar was opnieuw niet gelukkig toen na een goede aanval de bal op de lat belandde. Een paar minuten later viel dan toch de gelijkmaker.  Daarna volgden de kansen voor FC Trias elkaar in snel tempo op, maar de jongens verzuimden deze te benutten. 5 Minuten voor de rust werd een inzet van FC Trias door een speler van PH met de arm van de doellijn gehaald. De scheidsrechter was mild en gaf de speler slechts een gele kaart. De penalty die volgde, werd op de lat geschoten en dus bleef de ruststand steken op 1-1.

In de tweede helft hetzelfde beeld als net voor rust. Kansen genoeg, maar de bal wilde er maar niet in. Te zacht ingeschoten, net voorlangs, een kopbal die opnieuw op de lat belandde en een schot dat weer de paal raakte. Toch werd de inzet van FC Trias na weer een goede aanval beloond. Met een mooi schot werd de 1-2 gescoord, slechts luttele minuten later gevolgd door de 1-3, wat ook de eindstand was. Een compliment voor het doorzettingsvermogen van de Boys in Blue! Gesteund door de meegereisde supporters hebben de jongens weer drie punten kunnen bijschrijven. Matthijs en Ries, bedankt voor het meespelen vandaag!

Volgende week speelt het team om 13.00 uur thuis, ditmaal tegen Avanti W. De jongens kunnen uiteraard alle support weer goed gebruiken! Hopelijk tot dan!

Scroll naar boven