Trias Jo17-4 – Pax Jo17-2, 8-1, Verstevigd middenmootpositie.

Trias en Pax zijn wederom ingedeeld op veld 4, het betere grasveld dat Trias tot zijn beschikking heeft. De tegenstander uit Hengelo Gelderland staat onderaan de ranglijst met 0 punten. De jongens van Trias hebben er vertrouwen in om de wedstrijd met goed vervolg winnend af te sluiten.

Zo gezegd zo gedaan, binnen 5 minuten wist Olivier Bemers tweemaal tot scoren te komen, stand 2-0. Olivier was behoorlijk op dreef in deze fase van de wedstrijd. Met een assist voorlangs het doel van Pax wist hij Jord Abbink te bereiken. Jord Abbink wist met een ferm schot het net te raken, stand 3-0.
Ook de invallers Ilja Kruisselbrink en Isse Moalim voetbalde prima op het niveau van Trias Jo17-4. Pax kwam langzaam in de wedstrijd, een doorgebroken speler kwam 1 op1 met Niels Boterman. Niels Boterman wist de bal net niet te keren, stand 3-1. Ilja Kruisselbrink kreeg een opgelegde kans maar schoot de bal helaas voorlangs. Daar in tegen wist OliVIER Bemers scoorde een HATTRIC na een assist van Robin Maas, stand 4-1. Ook in de laatste minuut van de 1e helft wist Olivier wederom te scoren, ruststand 5-1.

Ronald Duistermaat was tevreden zoals het tot nu toe verloopt. De verdediging staat goed, weinig kansen voor Pax. De aanvallers zijn zeer productief, ga vooral zo door. Met nog geen 5 minuten spelen kwam Wesley van Waardenburg tot een schot dat rakelings over het doel verdwijnt. In de 10e minuut van de 2e helft gaf Isse Moalim een voorzet op Rafael Pareja, met een halve omhaal scoorde Rafael het 6e doelpunt, stand 6-1. Olivier Beemers schoot op afstand op het doel van Pax. De keeper van Pax stompte de bal weg, deze belandde bij Ilja Kruisselbrink en tikte simpel de bal tussen de palen, stand 7-1. Met nog 10minuten te spelen probeerde Trias de wedstrijd met dubbele cijfers te winnen. Jort Abbink, Marcel Marki en Ilja Kruisselbrink wisten de doelpogingen niet om te zetten in doelpunten. Rafael Pareja wist in de laatste minuut toch het 8e doelpunt, eindstand 8-1. Heren van Trias Jo17-4, een mooie wedstrijd om te zien met een paar mooie acties en doelpunten.

Erik Maas

Scroll naar boven