FC Trias JO15-1 sluit prachtig seizoen af met ruime winst

Vandaag was de laatste competitieronde voor kampioen FC Trias JO15-1. Tegenstander in deze thuiswedstrijd was MVV ‘29, dat tijdens het oplopen op het veld een erehaag voor de Boys in Blue vormde en voor hun een grote puntzak met snoep had meegebracht. Erg leuk!

De opstelling was voor vandaag op alle fronten gewijzigd. De jongens die normaal gesproken in de aanval spelen, namen vandaag hun taak in de verdediging of op het middenveld zeer serieus. De verdedigers speelden vandaag op aanvallende posities of kregen eveneens een positie op het middenveld toebedeeld.

Voor de krachtsverhoudingen op het veld maakte deze gewijzigde opstelling vandaag geen verschil. FC Trias was duidelijk sterker. Het duurde echter nog wel even voordat de openingstreffer werd gemaakt. In de 20ste minuut  werd de 1-0 door Bram aangetekend en een paar minuten voor rust scoorde Aakash 2-0, wat ook de ruststand was.

Na de ranja nog meer positiewisselingen, want Brian had aangegeven dat hij ook wel een helft wilde keepen en dus nam hij de keepershandschoenen van Wout over. FC Trias bleef goed door voetballen en wist via Joris op een 3-0 voorsprong te komen. De 4-0 kwam op naam van Lars alias ‘Jarno junior’, die na een overtreding op hem, zelf de penalty goed inschoot. Trainer Jasper was ondertussen even weggedoken, want hij had een belofte gedaan aan Lars als hij zou scoren. Maar Jasper hield woord en het shirt ging toch uit. Aakash bleek ook in de aanval prima uit de voeten te kunnen, want met een fraaie kopbal scoorde hij de 5-0.

Ondertussen was FC Trias JO15-2, dat vandaag ook kampioen wist te worden in de uitwedstrijd bij FC Winterswijk, teruggekeerd op het Huitinkveld. Keeper Wout werd met het ‘Woutje in de spits’ door hun luid aangemoedigd om te scoren en gaf hieraan met een rake kopbal gehoor.  De 7-0 kwam opnieuw op naam van Aakash.

Uiteraard werd het kampioenschap van beide teams nog even samen op het veld gevierd.

Na afloop van de wedstrijd werd er op het terras nog nagepraat over de wedstrijd en het geweldige seizoen, onder het genot van heerlijke taart die door diverse moeders was gebakken. Als herinnering aan dit seizoen ontvingen alle spelers en leiders namens de ouders een handdoek, een fotoboek en een boekje met alle wedstrijdverslagen van dit seizoen.

 

FC Trias JO15-1, bedankt voor alle mooie momenten in dit onvergetelijke seizoen!

Op 15 juni speelt het team nog één toernooi in Ede. Veel succes en plezier daar!

 

Scroll naar boven