FC Trias JO15-1 trakteert publiek op doelpunten

De eerste wedstrijd na de winterstop, uit bij FC Winterswijk, eindigde op 19 januari nog in een teleurstellend gelijkspel. Vandaag kwamen de buren naar ’t Huitinkveld voor de return van de dorpsderby.

De afgelopen weken hadden de mannen van de JO15-1 goede zaken gedaan door met 3-0 te winnen van zowel v.v. Twenthe als Vogido.

Gesterkt door deze goede resultaten en de steun van het thuispubliek begon FC Trias geconcentreerd aan de wedstrijd. De eerste twintig minuten waren er wel wat kansjes voor FC Trias, maar deze werden nog niet benut. De openingstreffer hing echter in de lucht en werd in de 25e minuut dan ook gemaakt, al snel gevolgd door de 2-0, wat ook de ruststand was.

FC Trias was vastberaden het hier niet bij te laten en zette het goede spel in de tweede helft voort. FC Winterswijk moest toezien hoe binnen 5 minuten de score werd uitgebouwd naar 5-0, met stuk voor stuk prachtige doelpunten. En daarmee was het nog niet gedaan. Luid aangemoedigd door het publiek gingen de Boys in Blue op jacht naar het volgende doelpunt, dat 10 minuten later werd gemaakt. De 7-0 was er één die je nog wel 10x in de herhaling zou willen zien. Net voor het eindsignaal werd de eindstand bepaald op 8-0.

Wout, Joris, Aakash, Bram, Lars, Silvano, Tjaidy, Brian, Elie, Jochem, Tristan, Luuk, Payman en Xander, wat een geweldige wedstrijd hebben jullie vandaag gespeeld!

Volgende week speelt het team opnieuw thuis, ditmaal tegen HHC, dat derde staat op de ranglijst.

 

Scroll naar boven