FC Trias JO15-1: winst in Lochem

Na twee weken vrij te zijn geweest reisde FC Trias JO15-1 vandaag naar Lochem, waar de plaatselijke Sportclub het team op hun thuisbasis ontving. Een wedstrijd op echt gras, nog niet vaak voorgekomen dit seizoen. Het gure weer met winterse buien maakte de omstandigheden verre van aangenaam.  Het team was gelukkig wel weer compleet, want Brian is inmiddels weer van zijn (arm)blessure hersteld. Matthijs was voor de zekerheid met het team meegekomen.  Super!

Het eerste kwartier was FC Trias duidelijk de bovenliggende partij. Grote kansen volgden elkaar in snel tempo op, maar resulteerden helaas niet in de openingstreffer. In de 17e minuut werd een verdedigende actie van FC Trias door de scheidsrechter beoordeeld als overtreding. De vrije trap, die op de rand van het strafschopgebied genomen mocht worden, werd goed door Lochem ingeschoten. Onverdiend op een 1-0 achterstand.  Gelukkig hebben de mannen dit seizoen al meerdere keren bewezen dat ze zich hierdoor niet van de wijs laten brengen. Ze pakten de draad weer op en konden een paar minuten later de stand weer gelijk trekken. 5 Minuten voor het rustsignaal wist FC Trias door middel van een strafschop ook nog op voorsprong te komen.

In de tweede helft was FC Trias opnieuw de sterkere ploeg. Snelle aanvallen, strakke passes, mooie kopballen, maar helaas gingen ze uiteindelijk net over of naast het doel of stuitten ze op de keeper. Lochem probeerde wel wat terug te doen, maar werd niet echt gevaarlijk tot vlak voor het eindsignaal. Iedereen hield de adem in toen Lochem plotseling nog de mogelijkheid had om op gelijke hoogte te komen, maar hun inzet ging gelukkig ook naast. Eindstand 1-2!

Volgende week staat de absolute topper in de hoofdklasse M op het programma! FC Trias JO15-1 speelt dan thuis tegen Sparta, de nummer 2 op de ranglijst! Om 13.00 uur wordt er afgetrapt. Alle steun is welkom voor de Boys in Blue, dus graag tot dan!

Scroll naar boven