FC Trias JO15-2 – GOED BEZIG

Met nog 4 wedstrijden te spelen vandaag de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het andere Ajax namelijk uit Breedenbroek wel te verstaan dat op dit moment op de 4e plaats staat op de ranglijst. Onder (nog) redelijke omstandigheden werd er om 10:00 uur afgetrapt.

Vanaf de eerste minuut een goed spelend FC Trias JO15 dat geheel tegen te verhouding op een 0-1 achtstand kwam. Het leek een wedstrijd te worden waarin (bijna) alles goed ging maar de bal er niet in wilde en de tegenstander uiteindelijk met de winst huiswaarts zou gaan. Tot de 25e minuut moesten de trouwe supporters wachten tot dan toch eindelijk de gelijkmaker op het scorebord verscheen. De ban leek gebroken en nog voor rust wist het team met goed en verzorgd voetbal uit te lopen naar een 3-1 voorsprong.

In de tweede helft bleef FC Trias op dezelfde voet door gaan en was het mooi te zien dat ze met z’n allen het publiek wilden laten zien hoe goed ze als team kunnen voetballen. SAMEN STERK. Uiteindelijk liep de score uit naar 6-1 en kon men spreken van een goede en zeer verdiende overwinning.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Rietmolen JO15-1

Scroll naar boven