FC Trias JO15-1 wint topper tegen HHC

Een uur later dan gebruikelijk tijdens thuiswedstrijden begon onder fantastische weersomstandigheden de wedstrijd tussen FC Trias JO15-1 en HHC dat de derde plaats op de ranglijst bezet. Tristan kon vandaag vanwege een blessure helaas niet meedoen.

De jongens gingen voortvarend van start en wisten al na 4 minuten de 1-0 te scoren.  Na 18 minuten prijkte de 2-0 al op het scorebord.  Een prachtig begin van deze wedstrijd.  Na een klein half uur spelen bleek dat Jochem en Payman, die deze week ziek waren geweest, nog niet helemaal fit waren. Zij moesten helaas het veld voortijdig verlaten. Luuk en Maikel waren hun vervangers. Net voor rust wisten de Boys in Blue de 3-0 te scoren, maar kon HHC door een klein moment van onoplettendheid ook wat terugdoen. Ruststand 3-1.

De tweede helft een wat sterker HHC, waartegen FC Trias het met vlagen moeilijker had dan in de eerste helft. 10 Minuten na rust een wat korte terugspeelbal door HHC naar de keeper, die de bal vervolgens snel en hard wilde wegschieten om de dreiging van de goed doorlopende Brian weg te nemen. De arm van Brian werd hierbij vol door de bal geraakt. Hij kon de wedstrijd niet vervolgen en moest door Xander vervangen worden. FC Trias bleef kansen creëren, maar miste de scherpte om de wedstrijd definitief te beslissen. HHC kreeg ook mogelijkheden om te scoren, maar was ook niet gelukkig in de afronding. De eindstand was dan ook gelijk aan de ruststand.

Hard gewerkt, verdiend gewonnen en een compliment voor de vechtlust en teamspirit. Maikel en Xander, die al een uitwedstrijd met hun eigen JO13-1 hadden gespeeld, bedankt voor jullie inzet!

Zoals genoemd viel Brian met een armblessure uit. Na controle in het ziekenhuis bleek dat hij een breukje in zijn pols heeft. Wat een pech! Wij wensen hem een spoedig herstel toe! Jochem, Payman en Tristan, van harte beterschap!

Volgende week spelen de Boys in Blue een uitwedstrijd tegen PH in Almelo.

Scroll naar boven