In the Spotlight: Roy Wibbels

In deze rubriek geven we speciale aandacht aan een vrijwilliger of groep vrijwilligers, een bijzondere speler of bijzonder team. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld laten zien wat er speelt binnen de vereniging of wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Deze keer in the Spotlight: Roy Wibbels!

Zeg je wedstrijden fluiten, dan zeg je Roy. Al 14/15 jaar staat hij met veel plezier op de velden om wedstrijden in goede banen te leiden. Elk weekend is Roy al vroeg bij Trias te vinden. Door weer en wind komt hij vanuit Lichtenvoorde op zijn fiets (oké, af en toe met de taxi) naar Trias toe om te fluiten. Soms is zijn eerste wedstrijd pas om 11.30 uur, maar is er een scheidsrechter te kort voor een eerdere wedstrijd, dan springt Roy in. Een echte rots in de branding.
Zijn flexibele houding wordt zeer gewaardeerd. Niks is hem te gek!

Naast het fluiten is Roy eveneens grensrechter bij Dames 1. Ook dit doet hij al vele jaren met plezier. En alsof dat nog niet genoeg is: Roy is eveneens vrijwilliger voor de EHBO, helpt hij bij de organisatie van de nieuwjaarsloop en mocht hij tijd over hebben, dan fluit hij andere wedstrijden voor de federatie.
Mocht je denken dat Roy alleen maar op en rond de velden te vinden is? Nee, hij werkt bij een tuinder doordeweeks.

Roy is een fantastische vrijwilliger en niks is hem te gek! Bedankt voor al je inzet de afgelopen jaren en we hopen je nog lang te zien binnen de vereniging! Je bent een voorbeeld voor velen!

Scroll naar boven