FC Trias JO15-2 blijft op koers

Wedstrijden speel je om te winnen om zodoende het hoogst haalbare resultaat te behalen. Dat dat winnen gedurende het verloop van de competitie niet altijd lukt is niet vreemd. Ook bij andere teams gebeurt dat. Maar als het einde van de reguliere competitie nadert is winnen vaak een “must” wil je het hoogst haalbare halen. Om te winnen moet er gescoord worden en liefst één meer dan de tegenstander. Hoe is niet belangrijk en als daar de hulp van de tegenstander bij nodig is is dat ook goed.

In de uitwedstrijd tegen sv Grol JO15-3 moest er gewonnen worden en de hulp van de tegenpartij kwam in deze als een welkome bijkomstigheid. Op basis van het vertoonde spel van FC Trias in de 1e helft had de score hoger moeten zijn, maar op basis van de 2e helft was de 1-3 overwinning terecht en verdiend.
Nog twee wedstrijden te gaan. Zaterdag a.s. een cruciaal duel thuis tegen AZSV JO15-2. Bij winst zal mogelijk in het laatste weekend de beslissing vallen. Wordt Dinxperlo JO15-1, AZSV JO15-2 of het op op de loer liggend team van vv Ruurlo JO15-2 of toch FC Trias JO15-2 kampioen . Het beloofd een spannend slot te worden en de komende wedstrijden zullen meer duidelijkheid geven.

Scroll naar boven