FC Trias JO15-2 Geen slagroom op toetje

Na het behaalde kampioenschap in de reguliere competitie vorige week zaterdag stond er nog 1 wedstrijd op het programma en wel de bekerfinale in de klasse JO15-2 groep 3 tegen Oranje Nassau JO15-2 uit Almelo. Gespeeld werd de wedstrijd op het complex van Wilhelmina School in Hengelo Overijssel..

Om 11:00 uur vertrokken de spelers en supporters per bus vanaf ‘t Huitinkveld. Een toetje op het toch al fantastisch verlopen seizoen zo noemde de technische staf het na afloop van de kampioenswedstrijd vorige week. Helaas werd dit toetje niet voorzien van de slagroom. Onder bijzonder fraaie weersomstandigheden werd om 13:00 uur afgetrapt en al snel bleek dat de jongens een zware wedstrijd te wachten stond. Daarbij kwam dat het spel wat ze lieten zien, niet het spel was wat we dit seizoen vaker hebben mogen zien. Of de (warme) weersomstandigheden daar ook debet aan waren ?, in ieder geval de gehele wedstrijd domineerde Oranje Nassau in fysiek opzicht en uitte die uiteindelijk ook in de score. Even leek het erop dat FC Trias zich terug wist knokken in de wedstrijd en te scoren waarmee de stand op 3-1 werd gezet. De eerst daaropvolgende aanval van FC Trias werd helaas niet verzilverd. De wedstrijd werd uiteindelijk verdiend met 7-1 gewonnen door Oranje Nassau die daarmee de bekerwinst voor zich opeiste. Een medaille viel de jongens ten deel. Trots mogen ze zijn dat ze deze bekerfinale hebben mogen spelen want dat is wat ze naast het kampioenschap toch maar mooi dit seizoen met z’n allen hebben mogen bereiken..

Dank aan de technische staf bestaande uit Wilfred Vreman, (trainer), Danny van Ooijen (trainer), Mark te Kulve (trainer) en Martin van Tol (leider). Daarnaast ook dank aan de grensrechters dit seizoen (Jan Duursma, René Hesselink, Eddy Kruisselbrink en Mohamud Moalim).

Scroll naar boven