FC Trias JO15-2 niet in de problemen

Met in het achterhoofd nog de bekerwedstrijd tegen dezelfde tegenstander twee weken terug, vandaag op deze fraaie 1e zaterdag in november de strijd in de competitie tegen de mannen uit Beltrum.
Al na enkele minuten de 1-0 voorsprong waarmee de wedstrijd vervolgens leek af te stevenen op een soortgelijke als in de beker, zeker toen de stand op gelijke hoogte werd gezet door Vios B. Lange halen snel thuis leek wederom vandaag het devies. Dat FC Trias voetballend meer te bieden had dan de tegenstander bleek in de fase waar de 2-1 voorsprong op het scorebord kon worden gezet. Daar aan vooraf werden kansen onbenut gelaten en had de score ruimer kunnen (lees: moeten) zijn. De 3-1 vlak voor rust was daarom ook niet meer dan verdiend.
De tweede helft wederom een beter voetballend FC Trias maar de beloning in de vorm van doelpunten bleef uit. Werd in de beker de wedstrijd,na een 1-1 eindstand, door het nemen van penalty’s beslist in het voordeel van FC Trias, vandaag geen enkel probleem en een dik verdiende 4-1 overwinning.
Volgende week uit tegen Varsseveld JO15-2, aanvang 09:00 uur.

Scroll naar boven