JO11-5M pakt eindelijk verdiende zege

Op 3 november moesten we om 7 uur verzamelen bij trias, zodat we om half 9 konden aantreden bij Socci in Wichmond. Het ijs lag hier die ochtend op het veld, dus we moesten hard strijden om warm te worden. Nou, dat hebben de meiden gedaan!

Meteen werd er door de meiden goed druk gezet en al in de derde minuut scoorde Lisa via de kont van de keeper, het was dus heel erg snel 0-1. Omdat we zo blij waren en even verzwakten kwam ook het tegendoelpunt heel snel. Hierna herpakten we ons, werden er door Carmen, Natalia, Fleur en Raneem mooie acties gemaakt maakten Britt en Lisa daaruit beide een prachtige goal.

Met 3-1 gingen we de rust in. We wisten dat we nog niet hadden gewonen want de 2de helft is altijd lastig. Wat het precies is weten we niet, maar het blijft een terugkomend fenomeen. Om de verzwakking in de tweede helft dit keer te voorkomen besloten we gewoon nog een keer de yell te doen, alle schouders er weer onder en gaan!

Na de rust begonnen we weer goed. Vlak na de rust maakte Britt en mooie actie en deze maakte Lisa af. Daarna werd de wedstrijd lastiger. Natalia verdedigte goed mee vanaf het middenveld. Carmen stond zoals gewoonlijk sterk als een muur, en ook Myron em Yentl waren moelijk te passeren. Ondanks de sterke verdedeging lukte het de tegenstander toch nog de spanning in de wedstrijd te brengen. Zij kwamen terug tot 3-4. De laaste minuten waren flink billenknijpen voor de leider, maar Trias hield stand. Na een onverdiende verlies de week ervoor, was dit toch een een heerlijke uitslag! Dat geeft vertrouwen!

Met de 3 punten en een zak chips van de bijna jarige Fleur gingen we weer richting Winterswijk. Iedereen ging met een glimlach naar huis.

Scroll naar boven