FC Trias JO15-2G geen tweede

Een tweede plek dat zou mooi zijn. De mogelijkheden waren er maar dan moest er gewonnen worden in de thuiswedstrijd tegen M.v.R. O15-1 uit s’-Heerenberg.
Fel kwam de tegenstander uit de start blokken en FC Trias diende alle zeilen bij te zetten om een tegendoelpunt te voorkomen. De storm zwakte na 10 minuten wat af en vanaf dat moment kwam FC Trias ook beetje bij beetje in haar spel en bij vlagen werd er goed gecombineerd en kreeg men ook goede scoringskansen maar een doelpunt bleef uit. Gevaar van M.v.R. kwam voornamelijk van de snelle rechterspits. Bij een 0 – 0 stand werd de rust in gegaan.
De tweede helft eenzelfde spelbeeld. M.v.R. mocht op voorsprong komen vanaf 11 meter. De 0 – 2 uit een fraai afstandsschot, onhoudbaar voor de keeper, bleek teveel. De spelers deden er alles aan om de aansluitingstreffer snel op het scorebord te doen zetten maar helaas het mocht vandaag niet zo zijn. Geen drie goals, geen drie punten maar wel op dit moment plaats drie. De tweede plek ging door de 0 – 2 eindstand vandaag naar M.v.R.
Volgende week een vrij weekend om vervolgens op 12 mei in Groenlo aan te treden tegen sv Grol JO15-2.

Scroll naar boven