FC Trias JO15-2G speelt weer gelijk

Afgelopen zaterdag speelde JO15-2G thuis tegen AZSV JO15-2.
De wedstrijd begon aftastend van beide kanten. Na 6 minuten arriveerde de keeper van AZSV. Onze jongens hadden helaas geen gebruik kunnen maken van het feit dat AZSV gestart was met een veldspeler in de goal.
AZSV had het betere van het spel en kreeg een paar vrije trappen. Gelukkig voor ons zonder gevolgen.
Halverwege de eerste helft was de eerste serieuze aanval van Trias een feit. Joost V kwam mooi door, passte op Thom, die vervolgens de bal naar Jarnick speelde. Jammer genoeg stond/lag de keeper in de weg en kon Jarnick niet scoren.
Na deze aanval werd Trias sterker en sterker. De ene aanval na de andere werd geplaatst. En ook de ene kans na de andere ontstond. Jammer genoeg werd er niet gescoord door Trias.
Vlak voor rust kwam AZSV nog gevaarlijk voor de Trias goal, maar ook zij konden niet scoren. De rust werd dus bereikt met een stand van 0-0.
Trias begon de tweede helft goed en in de vierde minuut onderschepte Joost ten Damme de bal, passte op naamgenoot Joost Vredenberg. Joost V speelde de bal prachtig door op Thom, die de verdiende 1-0 binnen schoot.
Helaas was er kort daarna een onoplettendheid in de Trias verdediging. Uit een vrije trap van AZSV rolde de bal de Trias goal in. De voorsprong was al weer verdwenen.
Kort daarna kreeg een Trias speler een gele kaart en moest 10 minuten aan de kant. De jongens raakten niet van de wijs en bleven hun spelletje spelen. Iedereen bleef goed zijn best doen, AZSV creëerde wel een paar kansen, maar net als de Trias kansen bleven deze ook onbenut.
Ondanks het rommelige spel in de tweede helft wist Trias kansen te creëren. Maar helaas konden Moataz, Joost, Joost en Jarnick de bal niet achter de AZSV keeper krijgen.
Vlak voor tijd kreeg een speler van AZSV ook een gele kaart en kon naar de kant. De tijd was te kort voor Trias om te profiteren en zo was de eindstand 1-1.

Scroll naar boven