FC Trias JO15-2G verdubbelt puntenaantal

Vorige week een terechte en verdiende 4-2 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Longa ’30 JO15-2 waarmee de eerste 3 punten deze competitie een feit waren. Het zou mooi zijn dat hier vandaag in de uitwedstrijd tegen FC Eibergen JO15-2 een vervolg zou worden gegeven.
Verloop van wedstrijden worden weleens bepaald door externe invloeden. Weersomstandigheden is daar één van. Vorige week de regen en vandaag was wederom een zogenaamde natte herfstdag voorspeld. De regen viel wat dat betref deze morgen gelukkig mee. De wind had wel enige invloed maar was niet bepalend. Goed voetbal naast 100% inzet aan de zijde van FC Trias, zeker de tweede helft, was de doorslaggevende factor wat leidde tot wederom een overwinning. De 3 punten waren dik en dik verdiend en daarmee werd het puntentotaal verdubbeld.
Al met al geeft dit het team vertrouwen voor de komende wedstrijden. Volgende week thuis tegen Haaksbergen JO15-1. Als ze zich wederom voor 100% inzetten en met en voor elkaar willen strijden dan zal dit beloond worden met hopelijk weer 3 punten.

Scroll naar boven