FC Trias JO17-1 naar de promotiepoule van de hoofdklasse

Afgelopen zaterdag kon FC Trias JO17-1 zich plaatsen voor de promotiepoule in de hoofdklasse. Het team hoefde alleen nog maar te winnen van Sp Lochem JO17-1.

De eerste helft begon FC Trias dan ook goed. Ze wisten wat er moest gebeuren om in de promotiepoule te komen. FC Trias kwam al snel op een 2-0 voorsprong door 2 prachtige goals van Akash en Tjaidy. Het vergat alleen de score verder uit te breiden. Op slag van rust kreeg het dan ook nog eens een tegengoal. Rusten met 2-1.

Een andere tweede helft. Waar FC Trias in de eerste helft niet in de problemen is gekomen, werd het de tweede helft toch nog spannend. SP Lochem drong aan en lieten zien dat ze niets te verliezen hadden. Uiteindelijk wist FC Trias zelf nog te scoren na een aanval uit het boekje. Bram de verdediger was mee opgekomen en gaf knap met links voor. Elie schatte deze voorzet goed in en kwam boven de rest van de spelers uit en kopte goed in.

Hiermee heeft FC Trias JO 17-1 zich een plekje kunnen garanderen in de promotiepoule van de hoofdklasse. Een knappe prestatie van de jongens en ze kijken er dan ook zeker naar uit om hier te laten zien hoe goed ze kunnen zijn.

 

Scroll naar boven