Veteranen scoren weer

Vandaag werd er in de vrieskou aangetreden tegen de verrassende koploper FC Dinxperlo. Het kunstgras in Aalten was nog wit, niettemin werd er om 10.00 uur afgetrapt.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, men liet elkaar voetballen. In het veld was niet te zien dat er 16 punten verschil zat tussen beide ploegen, sterker de beste kansen waren voor Trias. Echter de makke van het seizoen, het missen van kansen was de 1e helft ook van toepassing. Dinxperlo maakte eveneens geen gebruik van de mogelijkheden zodat 0-0 de ruststand was.

De tweede helft éénzelfde beeld, twee gelijkwaardige elftallen. Na 10 minuten kwam Trias op voorsprong. Een knappe combinatie werd doeltreffend afgerond door Edwin Abbink. De vreugde was van korte duur, Dinxperlo maakte na nog eens 10 minuten gelijk. Nu leek Dinxperlo de overhand te krijgen, doch op een ziedend schot op de kruising na leidde dat niet tot mogelijkheden. Trias had aan één uitval genoeg. Stefan Stortelers schoot van 20 meter op doel, de doelman liet de bal onder z’n handen doorglippen. Trias op 2-1. In het restant kwam de zege ondanks aandringen van Dinxperlo niet meer in gevaar. Een gelukkige maar terechte overwinning voor de Veteranen.

Bijschrift foto: Het devies deze ochtend was muts op en handschoenen aan.

Scroll naar boven