FC Trias JO5-1 met opgeheven hoofd uit de beker

Na de met 0-4 gewonnen uitwedstrijd tegen MVV ’29, afgelopen zaterdag, stond vanavond in Doetinchem de bekerwedstrijd tegen DZC ’68 op het programma. Deze tegenstander speelt in de tweede divisie, waarin ze bovenin meedraaien. Een mooie uitdaging voor de Boys in Blue!

FC Trias ging met een gedurfde 3-4-3 opstelling de strijd aan. In de eerste helft was DZC de bovenliggende partij, maar FC Trias bood goed weerstand. Vlak voor het rustsignaal kwam DZC op een 1-0 voorsprong.

FC Trias liet de moed niet zakken en knokte zich na de rust terug in de wedstrijd. Na een kwartier kwamen de Boys in Blue verdiend op gelijke hoogte en gingen ze meteen op zoek naar de 1-2. Twee succesvol afgeronde aanvallen van DZC brachten de stand echter binnen enkele minuten op 3-1. Na nog een geweldig schot, dat net over het doel van DZC ging, en een prima actie van onze keeper werd er gefloten voor het einde van de wedstrijd. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest, maar helaas bleven de drie punten in Doetinchem.

Zaterdag wacht de volgende tegenstander in de competitie. In Enschede zal worden afgetrapt tegen Vogido.

Scroll naar boven