FC Trias JO9-4 wint derby van FC Winterswijk

Na de nederlaag vorige week was het vandaag zaak om de draad weer op te pakken tegen FC Winterswijk. Trias begon iets sterker aan deze uitwedstrijd op deze koude ochtend, had in het begin de overhand en scoorde na een kleine 5 minuten de 1-0. FC Winterswijk was in de duels feller dan Trias en kwam daardoor beter in de wedstrijd, toch was het Trias dat met een uitbrak de 2-0 maakte. Doordat een paar keer niet goed werd opgelet waar spelers van de tegenstander stonden kwam FC Winterswijk tot enkele kansen en scoorde dan ook de 2-1. Trias had het even moeilijk maar scoorde kort voor rust toch de 3-1.

In de rust werd aangegeven dat er beter en slimmer verdedigd diende te worden en dat men zich niet de kaas van het brood moest laten eten. Trias begon dan ook feller aan de 2e helft en gaf Winterswijk minder kans om te voetballen, de wedstrijd bleef in balans echter was het Trias dat de grotere kansen kreeg en uitliep naar 4-1 en 5-1, hoewel Trias ook nog een 2-tal keren goed wegkwam. Eindstand derhalve 5-1 winst.

Volgende week de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, wederom een uitwedstrijd, nu tegen Keijenburgse Boys JO9-3

Scroll naar boven