FC Trias kan ook tegen OBW geen potten breken

Op zondag 26 november werd er onder herfstachtige omstandigheden aangetreden tegen het Zevenaarse OBW. Wij denken een jonge ploeg te hebben (vanmiddag was de gemiddelde leeftijd 21,9 jaar) maar die van OBW is nog jonger (20,6 jaar) en ging uiteindelijk het beste om met de schaarse kansen: 3-0.

Het eerste kwartier waren de beide ploegen goed aan elkaar gewaagd en ging het daarom gelijk op. De eerste doelpoging van FC Trias was een vrije trap van Tom Berendsen die de keeper pas in tweede instantie kon pakken. Even daarna redde de paal voor FC Trias. Na een half uur zagen we eerst nog een goede redding van doelman Mathijs Stortelers maar kort daarna kon hij een schot van Freek Gesthuizen niet pareren: 1-0. Net voor rust plukte Mathijs een hoge bal keurig uit de lucht maar blesseerde zich bij het neerkomen aan z’n enkel. Bovendien hadden we het geluk vandaag niet aan onze zijde want een voorzet van OBW werd in eigen goal gewerkt:2-0.

Na de pauze keerde Mathijs niet terug en werd verdienstelijk vervangen door Jim Oostendorp. Als snel hadden we de kans op de 2-1 aansluittreffer maar zowel Joost Piek als Nick Houwers twijfelde en haalden de spreekwoordelijke trekker niet over. Na ruim een uur was het over en uit voor FC Trias toen Sjors Benen uit een corner de 3-0 inkopte en daarmee de eindstand bepaalde.

Grote dank gaat uit naar de toeschouwers die niet alleen de verre rit maar ook het slechte weer trotseerden om hun favoriete club te steunen. Komende zondag spelen we om 14:00 thuis de heel belangrijke wedstrijd tegen Groessen.

Scroll naar boven