FCTrias JO15-2G, punten met een gouden randje

Gebrand op een goed resultaat, met dat idee gingen de spelers van FC Trias JO15-2G naar Lochem om daar aan te treden tegen de huidige koploper SP Lochem JO15-2. Winst, dat was wat telde, om de huidige goede klassering te behouden, maar ook om eventueel nog te stijgen op de ranglijst met wie weet …….. als resultaat. Helaas heeft men dat niet in eigen hand. Alle scenario’s passeerden de afgelopen week de revue. Hoe de tegenstander te bestrijden, met welke opstelling maar meer met welke spelers ? Niet alles heb je als trainers duo van de JO15-2G in eigen hand.

Om 12:15 uur werd voor aanvang van de wedstrijd gefloten. Dat men na 10 minuten op een 1-0 achterstand kwam was een domper voor de spelers maar sterkte hun in de strijd om voor een goed resultaat te willen gaan. De 1-1 kwam en was verdiend.

Overtuigd van het feit dat er een goed resultaat te behalen viel,  ging men de tweede helft in. Dat er uiteindelijk een 1-3 overwinning werd behaald is en was geheel de verdienste van de spelers. Dat wat moest en waarop werd gehoopt en sommigen misschien wel van hadden gedroomd werd werkelijkheid.

Nu op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen de nr. 2 op de ranglijst RKZVC JO15-1. Bij winst en verlies van SP Lochem bij FC Winterswijk zou betekenen dat in de laatste competitieronde zal worden beslist wie er uiteindelijk met de eer zal gaan strijken. Spannend slot dus met misschien, heel misschien wel een ……………………….gouden randje.

Scroll naar boven