FC Trias sluit rampweek af met ruime nederlaag

FC Trias verloor zondag 27 november tegen de nieuwe koploper in 3A: MMV’29, met ruime cijfers. Na 90 minuten stond er 4-0 op het scorebord. FC Trias sluit hiermee haar rampweek af. Vorige week verloor men de 1e periode titel in de 90e minuut. Maandag erna werd bekend dat Justin een hersenschudding en een gebroken sleutelbeen had opgelopen. Tel daarbij de zware blessure van Menno erbij die hij opliep in de bekerwedstrijd tegen AZSV. Ook Wiebe had last van zijn oude blessure en zat 90 minuten toe te kijken.

FC Trias begon iets anders dan de vorige weken het geval was. Maar al snel bleek dat men vandaag niet comfortabel was aan de bal. Tel daarbij één verdediging-fout en een beauty van een goal en de ruststand was 2-0 in het voordeel van de thuisclub. Yassin wisselde in de rust Joost voor Jasper. Dat betekende het officiële debuut van Joost in het 1e van FC Trias. De 3-0 viel te snel na rust zodat het vandaag geen echte wedstrijd meer werd. Ook Thom debuteerde vandaag in het 1e. De 4-0 was een gelukje, maar ja, ook die tellen.

FC Trias zal deze week moeten uithuilen en opnieuw moeten beginnen. Waarschijnlijk is Wiebe er volgende week weer gewoon bij maar zullen Menno en Justin voorlopig afwezig zijn. Dan zullen er dus anderen moeten opstaan. Te beginnen thuis tegen vv Ruurlo, a.s. zondag om 14:00 op ‘t Huitinkveld

Scroll naar boven