Finale Champions League mini’s

Afgelopen zaterdag is de finale van de Champions League gespeeld. Het weer was goed en er was heel veel publiek, dat enorm genoot van onze FC Trias mini’s en ook 5 jonge gastspelers van FC Meddo (waarvoor Judith bedankt).

Onze jonge talenten kwamen allemaal achter Milad met de grote beker het veld op. Even groeten naar de familieleden en toen gingen de wedstrijdjes van start.

Vandaag de laatste ronde, dat betekent dat er drie wedstrijdjes werden gespeeld voor de punten. Uiteraard telden de punten van de vorige 5 rondes ook mee. Wie na 6 rondes de meeste punten had, won de grote beker. Het ging er weer fanatiek aan toe, ook bij de hele kleintjes.

En toen was het zover. Wie zou de grote wisselbeker winnen? Leandra, die al deze weken de indelingen heeft gemaakt en ook de standen van alle mini’s heeft bijgehouden, deed de prijsuitreiking. Leandra namens de trainers hiervoor hartelijk dank.

Allereerst was er een beker voor de spelers van Meddo. Dubbel en dwars verdiend omdat ze iedere keer weer naar FC Trias kwamen om een lekker potje te voetballen. Daarna werden Job Gebbink, Rens Peters en Mellan Ros naar voren gehaald. Job had de 3e prijs. Rens en Mellan hadden beide voor aanvang van de finale hetzelfde aantal punten. Dus degene die in de finale ronde de meeste punten zou scoren, zou de winnaar worden. Uiteindelijk kwam Rens als winnaar uit de bus en moest Mellan met een 2e prijs genoegen nemen. Voor zowel de 1e, 2e als 3e prijs was er een beker. Winnaar Rens mag daarnaast ook de grote wisselbeker een half jaar thuis hebben en aan iedereen laten zien.

Ondanks dat niet iedereen winnaar kan zijn, zijn wij ook supertrots op alle andere spelers. Zij kregen allemaal een mooie medaille. Allemaal toppers. Na de prijsuitreiking hebben de kinderen genoten van de heerlijke frietjes en snacks.

Scheidsrechter, supporters/ouders van Meddo en FC Trias allemaal bedankt. Zonder jullie kunnen wij dit ook niet organiseren

Van de trainers Danira, Lorentina, Tibbe, Jorn en Johan.

Meer foto’s zijn te vinden op de website onder de tab foto’s.

Delen:

Scroll naar boven