FC Trias speelt gelijk tegen VVO

Op zondagmiddag 25 februari stond de thermometer rond het vriespunt maar door het zonnetje was het (met handschoenen en sjaal) goed vertoeven langs het veld op de prachtige accomodatie van VVO. Een groot gedeelte van de wedstrijd speelden we met een man meer maar ook nu bleek dat het daar niet altijd makkelijker door wordt: 2-2.

De beginfase van de wedstrijd was voor de Rozendaalse ploeg. In de 10e minuut werd een schot van richting verandert door Jorrit Bemers waardoor de bal bij toeval voor de voeten kwam van Ramon Steenbergen die er direct voordeel uithaalde en de 1-0 scoorde. Daarna kwamen er ook voor ons kansen wat resulteerde in de 1-1 van Lars Dijkstra (na een mooie assist van Tom Berendsen) die met een prachtige lob de VVO goalie passeerde. Sam van de Nieuwenhof van de thuisploeg incasseerde, voor praten, z’n tweede gele kaart en net voor rust wisten we voordeel te halen uit de man meer situatie toen Bram te Bogt een voorzet van Lars Dijkstra inkopte: 1-2.

Direct na de verplichte pauze stonden we al weer snel met beide benen op de grond want (wederom) Ramon Steenbergen speelde zich knap vrij en passeerde Mathijs Stortelers: 2-2. Vervolgens gebeurde wat veel vaker gebeurd, VVO, de ploeg die in ondertal was, schakelde een tandje bij en bleek dat het tegen 10 man altijd lastig voetballen blijft. Ondanks dat was er nog een mooie kans voor Jeffrey Houwers en er werd een doelpunt van Joost Piek, na vermeend buitenspel, afgekeurd. Uiteindelijk bleef het scoreboard na 90 minuten steken op 2-2.

Grote dank gaat uit naar de meegereisde supporters! Er werd omgeroepen dat er 4 betaalde toeschouwers waren maar dan had men waarschijnlijk alleen het thuispubliek geteld want zoals zo vaak waren er vanmiddag meer FC Trias-supporters dan die van de tegenstander. Volgende week zondag spelen we op 14:00 op ons vertrouwde ‘t Huitinkveld tegen het Arnhemse VDZ.

Scroll naar boven