FC Trias verliest in en tegen Gendringen

FC Trias had zich vandaag veilig kunnen spelen in Gendringen. Bij winst had men de laatste wedstrijden vrijuit kunnen voetballen, maar rekening houdend met de andere uitslagen van vandaag is dit nu zeker niet het geval.

FC Trias speelde lusteloos, inspiratieloos en bovendien lukte er niet veel vandaag. Vergeleken met de laatste weken op zich erg vreemd, want men haalde tegen Grol en MASV een goed niveau. Mogelijk dat dit aan de tegenstander lag, want Gendringen wilde niet echt voetballen en liet FC Trias het spel maken. Achter de defensie van de tegenstander lag voldoende ruimte, maar FC Trias profiteerde hier niet van. In de 34e minuut zagen we pas de 1e en enigste kans van FC Trias in de 1e helft. Een geslaagde actie van Menno trof echter geen doel. Net voor rust hield Matthijs FC Trias in de wedstrijd door 2x goed te redden.

Na rust hetzelfde spelbeeld. De 1e kans was voor Rolf, maar zijn doelpoging belandde op de lat. Gendringen kreeg ook niet veel kansen. De wedstrijd leek uit lopen op een bloedeloze 0-0. Gezien de wedstrijd voor FC Trias meer dan voldoende, maar toch ging Gendringen in de 91e min met de 3 punten aan de haal.

FC Trias bewees zichzelf daarme een slechte dienst. Waar het de laatste weken goed voetbal en teamspirit toonde, was daar vandaag niets van te zien. Komende weken is men vrij, waarna op 12 mei OBW naar Winterswijk komt. Deze ploeg is volledig terug in de race om het kampioenschap. Lastige wedstrijd voor FC Trias, maar men pakt de punten tegen voetballende ploegen, dus wie weet.