JAKO, Sport2000 en FC Trias verlengen samenwerking

Het is al weer vijf jaar geleden dat we na langdurige voorbereidingen een nieuw wedstrijdtenue hebben gekozen.

Naast het ontwerp moesten we ook op zoek naar een fabrikant en een leverancier van het tenue. Uiteindelijk hebben we destijds de keus gemaakt voor JAKO dat geleverd wordt via Leugemors Sport 2000.

 

Omdat het contract afliep, heeft het bestuur samen met de kledingcommissie zich gebogen over zowel de fabrikant (denk aan de kwaliteit, keuze-mogelijkheden en leverbetrouwbaarheid) en de leverancier (leveringen en afhandeling klachten). Deze ervaringen waren positief waardoor men besloot om de onderhandelingen met de bestaande fabrikant en leverancier te starten en niet over te stappen op een ander merk.

Onlangs zijn deze onderhandelingen positief afgerond met louter enthousiaste betrokkenen. “We kijken terug op een prima samenwerking met Leugemors Sport 2000 en we zijn als kledingcommissie erg blij dat we die samenwerking voort kunnen zetten”, aldus Hans Dulfer, voorzitter kledingcommissie. “We zijn verheugd dat FC Trias ook de komende 5 jaar weer in onze mooie JAKO-tenues blijft spelen”, vult Paul van Leeuwen van JAKO snel aan.

Ook Emiel de Vries is in zijn nopjes: “Jullie wedstrijdtenue blijft mooi, maar ook de keuzes die jullie maken bij de rest van de kleding (bijv. trainingstenues en presentatiepakken uit de Jako Champline) vind ik fantastisch”.

Scroll naar boven