FC Trias verliest van opportunistisch Keijenburgse Boys

Op zondag 1 oktober speelde FC Trias 1 uit tegen het gepromoveerde Keijenburgse Boys. Jasper te Winkel speelde i.p.v. de geblesseerde Rolf Honderslo, terwijl Nick Houwers in de spits de voorkeur had gekregen boven Richard Kok en Melvin Wolterink de rechtsback positie over had genomen van Jeffrey Houwers.

De eerste helft ging de mannen van Jos Heutinck mee in het opportunistisch spel van Keijenburg. Door veelvuldig de lange bal te hanteren werden op die manier aan beide zijden het middenveld overgeslagen. De eerste echte kans van FC Trias was na een kwartiertje toen Lars Dijkstra na een mooie passeeractie net voorlangs schoot. Na 25 minuten kwamen de gastheren op voorsprong (1-0) door Giel Goossens die Melvin Wolterink de bal op het middenveld ontfultselde en vanaf 35 meter met een boogbal doelman Mathijs Stortelers passeerde. Daarna kreeg FC Trias een aantal kansen om op gelijke hoogte te komen maar Bram te Bogt (van dicht bij tegen de lat), Joost Piek (kopbal in de handen van de keeper) en Lars Dijkstra (schot dat net voor langs ging) wisten het netje niet de vinden.

Na de pauze, met Richard Kok op de plek van Jasper te Winkel, startte FC Trias veel beter. Dit werd beloond toen Nick Houwers een voorzet van Lars Dijkstra goed inschoot (1-1). Lang kon men niet genieten van de gelijkmaker want na ruim een uur verdween een als voorzet bedoeld schot van Bjorn Hiddink in de bovenhoek (2-1). Daarna kwam Jeffrey Houwers voor Bram te Bogt en om de voorhoede kracht bij te zetten werd Melvin Wolterink mee naar voren gestuurd. Echt grote kansen leverde het niet op en uiteindelijk werd het net voor het laatste fluitsignaal nog een geflatteerde nederlaag (4-1) na doelpunten van Cas en Giel Goossens.

A.s. zondag gaan we thuis om 14 uur in de herkansing tegen het gegradeerde sc Rheden.

Scroll naar boven