FC Trias verliest van laagvlieger VC Fleringen

FC Trias heeft zondag 11 december een volledig onnodige nederlaag geladen in Fleringen, tegen de plaatselijk VC. Vooral op basis van de 2e helft was deze dan ook verdiend.

FC Trias begon in dezelfde opstelling als vorige week. En men begon best aardig aan de wedstrijd. Al in de 2e min kopte Melvin uit een corner op de goal waar de keeper de bal niet klemvast had. Echter was er niemand, die hierbij aanwezig was om in de rebound de keeper te passeren. FC Trias was de bovenliggende partij op de redelijk grasmat. Zonder echt veel te crieeren kwam men niet echt in de problemen. FC Trias nam dan ook verdiend de leiding in de 29e minuut. Met een assist van Stan werd Cornelis op rechts weggestuurd. Dat moet je bij de goalgetter van FC Trias niet doen want die weet deze buitenkansjes wel te benutten. Hij liet in de korte hoek de keeper dan volledig kansloos. Dit was ook tevens de ruststand.

De 2e helft kunnen we heel kort over zijn. FC Trias zakte door de ondergrens heen. Het heeft daarbij werkelijk niet 1 kans in de 2e helft gehad. Je zag het zo aan komen. Tom waarschuwde nog en riep “we gaan zo nog verliezen ook”. En het gebuerde in de laatste 8 min kreeg de thuisploeg loon naar werken en stuurde FC Trias terecht met een nederlaag terug naar Winterswijk.

Gelukkig heeft men nu even winterstop tot zondag 22 januari 2023 wanneer de 2e seizoenshelft begint met een thuiswedstrijd tegen Barbaros. Dan zal de selectie weer iets completer zijn en moeten we ervoor zorgen dat de neuzen allemaal dezelfde kant op staan.

De selectie wenst iedereen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. We hopen elkaar dan in 2023 weer te zien langs de lijn.

Scroll naar boven