William Krabbenborg keert terug op het oude nest !

Na het aangekondigde vertrek van Yassin Ouardighi is de VTC op zoek gegaan naar een waardige vervanger en die is gevonden: William Krabbenborg, die vanaf het komende seizoen onze nieuwe hoofdtrainer zal worden.

Onze VTC had in overleg met spelersraad en de technische staf een profielschets van de nieuwe trainer gemaakt en op basis daarvan is er met een flink aantal kandidaten gesproken. VTC-voorzitter Marco Vredenberg is in zijn nopjes met de komst van William: “Alle betrokkenen waren enthousiast over de gesprekken met William waarbij het bleek dat er een wederzijdse klik is”.

“Ben erg blij om bij FC Trias terug te keren. We hebben hetzelfde ‘DNA’ ik kijk er weer naar uit bij jullie aan de slag te gaan. Het gevoel is perfect”, zo onderstreept de 50-jarige Grollenaar ( die in 2006 bij ons begon met z’n eerste klus als hoofdtrainer) de woorden van Marco.

Uiteraard wil Yassin bij FC Trias en ook William bij Grol het lopende seizoen goed afsluiten, waarbij beide uitspreken om, “tot aan het einde om te prijzen, mee te willen doen”. Wij wensen hen daarbij heel veel succes!

Scroll naar boven