FC Trias verliest van Wijhe’92

FC Trias verloor voor de 2e keer op rij iets wat deze competitie nog niet voor gekomen was. Concurrent Wijhe was net iets te sterk en won met 3-2.

De wedstrijd ging direct heen en weer. De 1e kans was voor de thuisclub maar werd gemist. De 1e kans voor FC Trias was wel direct raak in de 14e minuut. Cornelis gebruikte goed zijn lichaam en schoot uit een moeilijke hoek raak: 0-1. Daarna had FC Trias het lastig tot aan de rust. Vooral de nr 9 was een lastpak voor de defensie van FC Trias. Dat FC Trias ging rusten met een 2-1 had men alleen aan zichzelf te danken. Niet goed ingrijpen en aanvallers laten lopen deed FC Trias de das om.

FC Trias wisselde aanvallend in de 2e helft. En men was de bovenliggende partij. In minuut 57 zette Angelo goed voor en de verdediger van Wijhe passeerde zijn eigen doelman 2-2. Hierna rook FC Trias bloed. Uit een om schakel moment had Cornelis Angelo moeten bedienen maar de club topscoorder alles tijden besloot het zelf te doen en faalde. Daarna een voorzet van links die bij de 2e paal niet tot doelpunt gepromoveerd kon worden door Niels. Toch kreeg FC Trias in de slotfase de deksel op haar neus. Waar misschien een gelijk spel verdiend was, scoorde Wijhe opnieuw omdat er twijfelend ingegrepen werd en Sam de bal niet klem kreeg. De aanvaller was er als de kippen bij. In de laatste minuten probeerde FC Trias van alles. Iedereen zag een inzet van Jorrit al als doelpunt maar met een uiterste inspanning van de keeper tikte hij de bal tot corner. Uit deze corner knalde Robin de bal nog hoog over.

FC Trias is nu 2 zondagen vrij. Zondag 25 februari speelt men thuis tegen Reutum. Een belangrijk potje die weer eens 3 punten moeten leveren voor FC Trias.

Scroll naar boven