PR commissie krijgt hulp van Fabiënne en Stijn

Een wens van de PR commissie is al lange tijd om de beschikking te hebben over meer fotomateriaal, dat we kunnen gebruiken voor publicaties, de presentatiegids en andere PR-aangelegenheden. We zijn erg blij dat Fabiënne Peters, speelster van Vrouwen 1, heeft aangegeven ons te willen helpen met o.a. het maken van foto’s en video’s. Fabiënne studeert creatieve business en specialiseert zich in audiovisuele media. Jullie kunnen Fabiënne de komende tijd dus met haar camera tegenkomen op ons complex.

Wellicht ten overvloede: Bij de ingang van het complex wordt (al jarenlang) vermeld dat er video- en/of foto-opnames gemaakt kunnen worden. Mocht je niet willen dat foto’s van jou en/of je kinderen gepubliceerd worden, meld dit dan s.v.p. via een mail naar pr@fctrias.nl o.v.v. naam en team.

Naast Fabiënne heeft ook Stijn te Brummelstroete, speler van JO19-2 en trainer van JO13-1, zijn hulp aangeboden voor het maken van affiches met betrekking tot bijv. de wedstrijden van Heren 1, zoals het affiche hieronder voor de wedstrijd van Heren 1 op zondag 4 februari.

Wij zijn erg blij met de hulp van zowel Fabiënne als Stijn. Dank je wel allebei!

Scroll naar boven