FC Trias tegen Viod: 0-3

De gifbeker lijkt voor Jos Heutinck en zijn mannen nog niet leeg. Op deze gure zondagmiddag werd met 0-3 verloren van het Doetinchemse Viod.

Het eerste kwartier ging voor beide ploegen gelijk op. Er werden geen echte kansen gecreëerd, de aanvallers van beide teams konden niet echt gevaarlijk worden. In de zevende minuut redde Matthijs een mooie vrije trap van Viod. 7 minuten later gevolgd door een kans(je) van Jeffrey Houwers.

Een onzorgvuldig teruggespeelde bal van Tom Berendsen werd hard afgestraft door Viod: 0-1 na 30 minuten spelen. Een crosspass vanuit Viod leek gered te worden door keeper Matthijs Stortelers. Echter na overleg tussen de scheidsrechter en de assistent scheidsrechter was de 0-2 een feit.

Na de rust ging FC Trias op jacht naar de aansluitende treffer. Dit resulteerde in een grote kans voor Lars Dijkstra. Helaas was het schot niet hard genoeg en kon de verdediging van Viod het doelpunt voorkomen. Viod bleef achterover hangen om de drie punten veilig te stellen. Ze gokten op een uitval, maar waren niet scherp in de afronding. FC Trias bleef wel vechten. Twee vrije trappen net buiten de zestien konden het tij niet keren. Het bleef 0-2. In de laatste minuut wist Viod een counter goed uit te spelen om zo met een 0-3 overwinning de wedstrijd winnend af te sluiten. De 3 punten zijn mee naar Doetinchem gegaan.

Volgende week wordt om 14.30 uur afgetrapt tegen OBW in Zevenaar.

RTV Slingeland schoot de volgende beelden:

Scroll naar boven