FC Trias VR1 laat 3 belangrijke punten liggen

SJO Oeken/Brummen VR1 – FC Trias VR1

Op deze (6/10) regenachtige zondagmorgen vertrok FC Trias richting Brummen voor haar 3e competitiewedstrijd. Na de eerste 3 punten vorige week zat FcC Trias vol zelfvertrouwen en wilden zij niks minder dan winst vandaag. Op papier moest dit kunnen tegen Oeken/Brummen die na 2 wedstrijden nog op 0 punten stonden.

Vanaf de aftrap zat FC Trias niet lekker in de wedstrijd, al na 8 minuten scoorde Oeken/Brummen de 1-0 uit een lange bal over de verdediging. Na dit doelpunt lukte het FC Trias niet om zich te herpakken. Duels werden niet gewonnen, ballen werden niet goed ingespeeld en FC Trias stond slap te verdedigen. Hier wist Oeken/Brummen, ‘gelukkig’, geen gebruik van te maken. Na 1 helft stond het dan ook nog steeds 1-0.

In de kleedkamer sprak trainer Dennis Kitaman de dames van FC Trias toe. In de 2e helft moest het anders!

FC Trias stak de koppen bij elkaar en ging in de 2e helft goed van start. Helaas was dit maar van korte duur en wist Oeken/Brummen weer tot aanvallen te komen. In het laatste kwartier van de wedstrijd wist Oeken/Brummen de voorsprong te vergroten. Na een goede redding van de keepster Romy werd er nog een keer geschoten op doel. Hierbij raakte Romy geblesseerd, maar het spel ging door. Hierdoor kon Oeken/Brummen de 2-0 erin schieten. Romy kon niet verder met haar blessure en FC Trias kwam met 10 man te staan, omdat er al 3x was gewisseld. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg was, wist Oeken/Brummen ook de 3-0 er nog in te schieten. Dit was dan ook de eindstand.

Vanaf de kant van FC Trias vandaag geen goede wedstrijd, snel vergeten en op naar volgende week. Dan wacht de thuiswedstrijd tegen SC Westervoort, de thuisclub van trainer Dennis Kitaman. De aanvang is om 13.00, komt dat zien!

Scroll naar boven