Fc Trias VR1 verliest voor de 3e keer oprij…

GVV Eilermark VR1 – FC Trias VR1

Vandaag, zondag 27 oktober 2019, stond de wedstrijd tegen GVV Eilermark VR1 op het programma. Een tegenstander die op de 2e plek staat in de competitie en gewonnen heeft van een aantal goede tegenstanders. Dit gaf FC Trias extra motivatie om vandaag de 3 punten mee te nemen naar Winterswijk. FC Trias begon dan ook sterk aan de wedstrijd. Er werd goed druk gezet, mooi gecombineerd en er werden veel kansen gecreëerd. Helaas wist FC Trias deze kansen niet te benutten. De doelpunten bleven uit en dit zorgde voor een hoop spanning langs de kant en in het veld. Eilermark wist er af en toe uit te komen, maar FC Trias bleef de bovenliggende partij in de 1e helft. Vlak voor de rust, in de 45e minuut, was daar dan toch de verdiende goal. Sil gaf een hoge steekbal op Leonie die in de 5 meter stond. De 2 meter lange keepster van Eilermark kwam uit, maar Leonie wist de bal er overheen te schieten. Een verdiende ruststand voor FC Trias die een prima 1e helft had gespeeld.

In de rust werd door trainer Dennis Kitaman de stand van zaken besproken. FC Trias moest op zoek gaan naar meer goals, maar er ook voor zorgen dat Eilermark niet op haar beurt de 1-1 kom scoren.

De tweede helft had een onverwachte wending. Eilermark wist te scoren uit een buitenspelval, waardoor beide teams onterecht op gelijke hoogte kwamen. De spanningen liepen onderling tussen, zowel spelers als de staf hoog op. Beide teams kregen kansen, maar de keepers stonden hun vrouwtje. Helaas viel daar dan toch de 2-1 voor Eilermark in de 95e minuut. Onverdiend en onterecht staat FC Trias weer met lege handen. Ondanks het goede spel van de afgelopen weken, weet FC Trias zichzelf niet te belonen.

Na dit verlies staat FC Trias na dit weekend op de 12e plek met 2 punten uit 4 wedstrijden. Op naar volgende week, dan komen de vrouwen uit Lichtenvoorde bij FC Trias op bezoek. Kom allemaal kijken om 13:00 thuis op veld 2!

Scroll naar boven