Forse nederlaag FC Trias 1

FC Trias 1 leed vandaag (zondag 27 oktober) een forse nederlaag in Duiven tegen laagvlieger DVV. Na een ruststand van 0-0 stond na 90 min de 4-0 op het scorebord. Tel daarbij de 5 gele kaarten op, dan weet u wat de gemoedstoestand na de wedstrijd was.

Eigenlijk begon FC Trias nog best wel aardig aan de wedstrijd en had het ook moeten scoren. Een prachtige lange pass van Rolf op maat richting spits Nick werd prima ingeschoten door Nick maar toch kwam de keeper als winnaar uit de strijd. De daaropvolgende corner werd bij de 2e paal binnengekopt door Rolf maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. 2 min later was het Menno met een prima actie. Hij legde de bal terug op Rolf maar zijn inzet was net niet goed genoeg. Dit allemaal in de 1e 12 minuten. Daarna was het eigenlijk wel gebeurt met de kansen voor FC Trias. Men hielp de thuisploeg zelf in de wedstrijd door overlopen te worden op het middenveld. Maar Mathijs liet nog maar weer eens zien dat FC Trias over een prima keeper beschikt. Met een paar prima reddingen zorgde hij ervoor dat de ruststand 0-0 was.

De 2e helft begon rond uit slecht. Binnen 10 min was het 2-0 en die klap kwam de ploeg van Yassin en Robert niet meer te boven. De 1e viel uit een corner en de 2e was een prima binnen geschoten bal van de aanvoerder. Er werd nog wel aanvallend gewisseld maar helaas bracht dat vandaag niet het gewenste resultaat. De uitslag viel zelfs nog hoger uit en de ploeg droop met een 4-0 nederlaag af richting Winterswijk.

Na een prima partij vorige week thuis tegen Lochem lukte het FC Trias vandaag niet om hetzelfde op te brengen als vorige week en als men dit niet kan of doet kan men van iedereen in de 3e klasse C verliezen.

Komende zondag heeft men wat recht te zetten thuis tegen Ruurlo. Hier is maar 1 optie mogelijk: 3 punten pakken om onderin weg te blijven. Wij zien dan iedereen graag weer op het Huitinkveld

DVV Verenigings-reporter ‘Tinus Klikpedaal’  (waarvoor dank) legde de doelpunten als volgt vast:

Scroll naar boven