FC Trias winnaar €8500 Rabobank coöperatiefonds voor ‘Schone was’!

Afgelopen donderdag presenteerden de genomineerde verenigingen en stichtingen van het coöperatiefonds hun project in Schepersveld te Aalten. FC Trias uit Winterswijk was de grote winnaar. Met het gewonnen bedrag van 8.500 euro hebben we een mooi startbedrag om het project ‘Schone was’ te kunnen realiseren in samenwerking met Estinea. Op ‘t Huitinkveld zal een wasserette gerealiseerd worden met wasmachines, drogers en wastafels om de kleding van alle FC Trias teams te laten wassen door mensen met een beperking.

De slogan “samenwerking, samen sterker en een aandeel in elkaar” werd tijdens de presentatie van het project voor de bijna 250 aanwezige leden van de bank al duidelijk. Jan Wilterdink trapte de presentatie af met een korte introductie. Vervolgens vertelden ervaringsdeskundigen Lisa en Tom wat een werkplek zoals bij Trias gerealiseerd gaat worden voor beiden betekent. Lisa heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen door midden in de samenleving actief te zijn en ook voor Tom zijn en sociale contacten heel erg belangrijk.

rabobank_kom_maar_op_met_de_was lisa Kom maar op met die was!!

Na de pauze mochten Lisa en Tom de gastvrouw van de avond, Ingrid Klein Langenhorst, helpen met het uitreiken van 11 extra prijzen aan verenigingen die niet waren genomineerd. Ook dat deden ze fantastisch!

rabobank_hoge_hoed

 

Na die uitreiking steeg de spanning in de zaal….wie zou er winnen?? De ontlading was dan ook groot toen bleek dat FC Trias de meeste stemmen had weten te verzamelen en met een cheque van maar liefst €8500 naar huis mocht gaan. ‘Wij zijn de leden van de bank erg dankbaar voor de stemmen. Deze cheque is een prachtig begin voor de realisatie van het project!’, aldus Jan Wilterdink.

rabobank_uitslag

Scroll naar boven