FC Trias wint verdiend in Rheden

Na 90 minuten waren er louter blije FC Trias gezichten te zien op Sportpark IJsselzicht in Rheden omdat een hectische week met een verdiende 0-2 overwinning werd afgesloten.

Het interim trainersduo Marco Vredenberg en Ronald Ubbink kon beschikken over de herstelde Rolf Honderslo waardoor Richard Kok weer in de spits kon worden geposteerd.

In de eerste helft waren we duidelijke de meerdere wat resulteerde in een groot aantal kansen. Zo wisten o.a. Tom Berendsen en Richard Kok het Rhedense doelnet niet te vinden. Helaas werd hierdoor de getoonde inzet niet beloond.

Na de pauze een meer evenwichtige wedstrijd: Aan de ene kant waren er o.a. drie doelpogingen op rij na hoekschoppen van Lars Dijkstra maar moest onze goalie Mathijs Stortelers handelend optreden in een 1 tegen 1 duel. Een kwartier voor tijd kwam de verdiende 0-1 openingstreffer toen Rolf Honderslo vanaf de 11-meterstip (na overtreding op Bram te Bogt) scoorde. Daarna bleef Rheden aandringen en de ontlading was dan ook groot toen kort voor het einde Richard Kok verwoestend uithaalde en daarmee de bevrijdende 0-2 aantekende.

Door deze overwinning geven we de zogenaamde rode lantaarn over aan Groessen dat vandaag niet wist te winnen van Viod. Volgende week zondag spelen we wederom uit maar dan in Rozendaal tegen VVO (adres De Pinkenberg 6, 6891 DM), aftrap wederom 14:00 uur.

Scroll naar boven