FC Trias zit in de hoek waar de klappen vallen!

Vanmiddag moesten we het doen zonder Lars Dijkstra (vakantie), Stefan te Selle (komende week wordt z’n knie nader onderzocht) en Danieck Nijland (enkelblessure).  De technische staf liet daarom het team noodgedwongen iets anders aan de wedstrijd beginnen.

Ook in Hengelo (GLD) had het de hele ochtend geregend en was het veld glad. Het was de thuisploeg die het beste met de omstandigheden om kon gaan en het had het eerste half uur het betere van het spel. Dit resulteerde in een snelle 1-0 achterstand door een doelpunt van Rob Arends. Daar waar Bram te Bogt na een mooie actie niet wist te scoren passeerde Jurre Lassche wel doelman Mathijs Stortelers: 2-0. Er werden aan onze zijde weinig kansen gecreëerd en bleef het wat ons betreft beperkt tot twee kansjes van Nick Houwers en Jeffrey Houwers.

Na rust een ander FC Trias: Er werd hard gewerkt en de getoonde inzet werd na een uur spelen beloond toen de voor Bram te Bogt ingevallen Demy Vriezen Nick Houwers voor het doel aanspeelde, die vervolgens de trekker over haalde: 2-1. Lang leek het er op dat we een verdiend punt mee zouden nemen naar Winterswijk maar we zitten, om het cliché maar te noemen, “in de hoek waar de klappen vallen” en dit nog maar weer eens bevestigd toen Robin Huslhof voor PAX de bevrijdende 3-1 scoorde. Kortom een wedstrijd met twee verschillende helften waarbij PAX uiteindelijk de gelukkige winnaar werd.

Grote dank gaat uit naar de meegereisde toeschouwers die Jeroen Vredenberg en Twan de Roos verdienstelijk zagen invallen. Volgende week zondag spelen we na twee uitwedstrijden weer thuis waarbij we om 14:00 aftrappen tegen het Arnhemse MASV.

Scroll naar boven