Finale Mini Champions League

Zaterdag 11 Mei werd de finale gespeeld onder een lekker zonnetje en iets te veel wind. Aan toeschouwers geen gebrek; vele ouders en opa’s en oma’s waren dan ook aanwezig, zelfs een hele familie die eerst naar een neefje (zoon) en dan naar een nichtje (dochter) kwam kijken. Alleen hadden ze geen spandoek bij zich. De mini’s hadden er wel zin in en ook nu weer werd er volop gescoord. Af en toe moesten wij als trainers even helpen wegens blessures, maar dat werd al gauw weer vergeten.

De teamuitslag van vandaag was: Manchester U eerste, FC Porto tweede, Barcelona derde, Liverpool vierde, PSV vijfde, Real Madrid zesde, Bayern München zevende en Juventus achtste. Verliezers kennen we niet, want ze zijn allemaal winnaars. Na afloop bedankte Willie eerst Wim Mennink en Johan Ros voor hun aanwezigheid bij de training. Zij hebben samen met Eric van Zutphen de trainingen goed verzorgd. En de ouders en de scheidsrechters dank voor de leiding.

Maar het applaus was vooral voor al die mini’s die een show hebben weggegeven bij al die toernooien. Mooi om te zien! Terugkijkend zijn we in januari weer met 15 mini’s begonnen en hebben we nu inmiddels 34 mini’s. Dat is natuurlijk geweldig.

Maar wie heeft nou die grote beker gewonnen? Dat is geworden: Femke Wilterdink. Zij heeft die beker met de grote oren gewonnen en mag deze beker zolang in huis houden en op school laten zien. En Femke is het eerste meisje dat de grote beker heeft gewonnen. Zo zie je maar, ook de meisjes kunnen goed voetballen. Tweede werd Bram Peters, derde Björn Theissen. We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen!

Verdere uitslag als volgt:Mart te Weele, Lex Wamelink, Ariadne Laclé, twee broertjes, Romy Gebbink, Etienne Duvigneau, Quin Holkenborg, Jack Smalbraak, Guus Hijink, Manuel Tieleman, Boaz Wijnveen, Twan Wiggers, Gijs Rouwhorst, Levi Duvigneau, Mounsif el Khanchouf, Perre Roelofsen, Rick Biesbroek, Jesse Koolhof, Naud Smolders, Jente Tolkamp,Noah Holkenborg, Selfina Noya, Saar Betting, Daisem Shammo, Nicolette Abbink, Timon Fecunda, Fayah de Vries, Terre Visser, Teun Hijink.

Klik op onderstaande foto/link voor meer foto’s:

Scroll naar boven