Fluiten voor FC Trias en het Winterswijkse voetbal

Ieder weekend worden in Winterswijk heel veel voetbalwedstrijden gespeeld, zowel bij de jeugd op zaterdag als bij de senioren op zondag. Voor iedere wedstrijd wordt ook een scheidsrechter gezocht en ook altijd gevonden. Voor de wedstrijden van de lagere elftallen heeft Trias een samenwerking met de Winterswijkse clubs, aangevuld met Bredevoort en AD’69 (de ‘Federatie’). Om ook komend seizoen weer voor iedere wedstrijd een scheidsrechter te kunnen leveren, zijn we op zoek naar mensen, die op zondag een wedstrijd namens Trias willen fluiten bij een van de andere verenigingen.

Het voordeel van fluiten voor de Federatie is dat je altijd dichtbij huis een wedstrijd leidt en dus geen grote reisafstand hebt, maar je kunt nooit het verwijt krijgen een thuisfluiter te zijn. Voor iedere gefloten wedstrijd ontvang je een vergoeding van € 15,– naast de drankjes voor, tijdens en na de wedstrijd.
Mocht je hier meer over willen weten, aarzel dan niet om contact op te nemen met Raymond Niënhuis (06-12232031), Willy Bras (06-39126787) of 1 van de andere leden van de scheidsrechterscommissie.

PS. Mocht je op zaterdag bij Trias jeugdwedstrijden willen fluiten, ook dan komen we graag met je in contact.

Scroll naar boven